Solblomma on Being Blogged

January 30th, 2015

Being_Blogged_2015_01_29 - Solblomma blev uppmärksammad efter hennes framförande i Talang Sverige 2014. I mars kommer ni bland annat kunna höra henne på soundtracket till SVTs nya serie Jordskott och efter det blir det ett album som hon döpt till Sheep on Track. Från den skivan är låten Ko-KooN People tagen. En söt liten poplåt, som med ena benet i indie och andra i elektroniska popen blir till ett färgsprakande resultat som att få vara i sin lilla kokong och ha det lugnt, medan världen står i brand på utsidan.

 

“En söt liten poplåt, som med ena benet i indie och andra i elektroniska popen blir till ett färgsprakande resultat som att få vara i sin lilla kokong och ha det lugnt, medan världen står i brand på utsidan.”

 

Tags:
Posted in: music news releases